Gott nytt jul

Heej bloggen, julafton i går var jätte mysig. Började med ute ritt på morgonen på en skit pigg ponny som kunde inte klara av att stå stilla för ett enda foto. Pappa gick med på promenad och det var trevligt. Efter det åkte vi till mina bröder Kim och Zam där vi åt mat sedan kalle anka och sist julklapparna.
Jag blev jätte nöjd med mina fick allt jag ville plus lite till som jag inte hade någon aning om.
Vi slutade med kvällen att titta på Knight and Day som var en skit bra film, gillade den jätte mycket.
Här får ni bilder från igår idag ska jag åka på bio med mamma och pappa vi ska se Narnia.
Söta Nanda och pappa :D
Den julklappen jag inte var beredd på gav fina foton
Hare bra /MJ

kindly unspoken

Heej bloggen det var ett tag sen och det har hänt en massa sen jag skrev.
Nu är min första på Strömsholm slut och jag är just nu hemma i stockholm för att vila upp mig i tre veckor.
Denna termin har varit en bra temin. Att jag började på Strömsholm var det bästa valet jag har gjort det är perfekt för mig. Jag gillar mina vänner jag fått det är sköna tjejer med mycket humor så sen jag flyttade till Strömsholm har jag haft ett skratt varje dag. Det kändes tråkigt att lämna dom nu för att alla vi bor på helt olika ställen i Sverige. Men vi kommer klara det vi kommer ha mycket att prata om när vi kommer tillbaka i alla fall :D.
Det som har hänt efter jag har skrivit är att jag har jobbat på Globen som var skit kul ska arbeta där nästa år med :D.
På RS har allt gått framot jag har varit dagelev när min föreldrar kom och hälsa på. Jag har också denna termin fått rida en jätte fin häst som ni säkert vet om, Steffi. Hon flyttade i lördags och sista ridturen på henne hade jag och Antonia hoppning i gula ridhuset och vi hoppade 1,20 :D jag var helt lycklig efter hon hoppade som fan och kul var det. Hon flyttar nu till Gotland, lite tråkigt för nu kommer jag inte ha nått att rida har ju tagit han om henne fem dagar i veckan.
Nått annat jag också fått är en skriftlig varning :/ det var fest på elevboendet en kväll och alla som satte sin fot där festen var fick en skriftlig varning så nästa varning åker jag ut :/.
Annars har det inte hänt så mycket jag har umgås med mina nya vänner och haft det jävligt bra.
/ MJ

RSS 2.0