Give me everything


Hej bloggen nu är jag hemma och nu har jag SOMMARLOV. Dagen har varit bra har den bästa hästen.
Jag hade skolavslutning i morse vi var på KZ och fick våra betyg. Sen åkte jag hem, mamma och pappa kom och vi packade in allt i bilen, det blev helt propfult, efter det städade vi sen tog vi en fika på markan.
Jag skulle rida men det började spö regna så vi sket i det rider i morgon i stället. Så vi lastade in det sista sen Lewis och sen åkte vi. Lewis var jätte duktig han kisade till och med i transporten.
När vi kom fram till forsen så fick vi fixa lite innan vi lastade ur, jag la in alla saker i mitt sadelskåp som pappa byggt. Det var skit fint många plus till honom.
Men vi lastade ur fixade lite till sen åkte vi hem. I morgon ska jag ta ut Lewis i någon timme sedan rida Lewis och Nanda sedan släppa Lewis i gen på kvällen då vi ska släppa ihop med de andra hästarna.

Hela denna sommar kommer bli att jag har två hästar Nanda och Lewis, jag ska träna på båda. På Nanda ska jag få tillbaka hennes muskler och styrka. Lewis ska jag träna vidare på och hitta han mer. Så denna sommar kommer handla om häst, häst och lite mer häst.
Mina fina sjärnor som kommer vara med hela sommaren.

Hare bra /MJ



turn up the love

Hej bloggen, idag har vet jag inte vad jag har gjort igentligen men såna dagar ska man ha.
Grillkvällen i går var underbar och så jäkla trevligt har en underbar klass med alla möjliga personligheter.
Är lite trött i dag för jag kom i säng så sent. Men i dag har vi fikat på Markan tittat på film och sen på kvällen har jag ridit Lewis. Det ända bra jag fick gjort i dag var att tvätta lite av Lewis saker.
Men det har varit en mys dag med en och en halv film. Fick lite tårar av ena :D.

vi stekte lite också i solen i morse :D
Hare bra /MJ

Barbeque night

Nu är det bara tre dagar kvar det börjar närma sig. Har haft min sista helg här på strömsholm innan sommaren och då har jag haft stalltjänst som inte har varit det bästa men har underbara vänner som har gjort det roligt.
Vi har haft filmkväll och kvällsdopp samt ridit tillsamman och så vidare.
Ikväll blir det grillkväll med hela ettan, och de är MYS :D men vi ska vara vid slottet och jag ska laga marinerad kyckling med potatis sallad, mycket gott.
Lewis har inte varit på sitt bästa sätt denna helgen blev hård ridning i dag så jag skulle får i genom honom, blev bättre på slutet med fan vad hårt han fick gå stackare. På onsdag ska jag försöka se om jag kan rida för Marianne innan vi åker hoppas på det.

Stand up

Hej bloggen i dag har det varit en underbar dag, varmt väder, glada miner, bra komentarer och fina hästar.
Jag fick veta att jag får VG i dressyren behöver blir bättre i teorin för MVG så nästa termin får jag bli bättre på det.
Lewis var duktig men lite jobbig, jag tror han har lite träningsvärk så i morgon blir det lite lugnare ridning.
Idag var sista dagen med Kyra och jag testade lite det hon sa till sina elever och det funkade jätte bra.
Idag var också sista inlämningen av alla saker har en sak kvar men det tar en timme så nu chillar jag med musik och skriver lite här.
Här är den brännan jag och jossan fick efter en dag på strömsholm tävlingen, ni ser inte det på bilden men jag har solbrillor bränna också ;)
hare bra/ MJ

Different City

Hej bloggen nu har det varit Strömsholm tävlingar och massa saker har hänt.
Lewis är finnare än någonsin de är som om han har tittat på dressyren hela helgen och har fattat hur man ska bete säg om man är dressyr häst. Mamma pappa, Kim och Isabelle var här i söndag och hälsa på. Det var jätte trevligt mamma och pappa var impade hur jag red nu speciellt min sits och de är de jag har kämpat med.
Bilder från Strömsholm tävlingen:
Nu är det bara en vecka kvar tills jag flyttar hem, Lewis och jag ska stå på forsen där han också ska gå på dagbete. 
Min sommar är nästan planerad nu och det känns spännande, de som är klart är att jag ska bo på Lövsta stuteri i fyra veckor och jobba där. Sen ska jag förhoppnings vis åka till Falsterbo i år igen.
Nått mer som är coolt Kyra Kyrklund är här på Strömsholm och har träninga snacka om att jag sitter bänkad på läktaren :D. 

Hare bra/MJ

RSS 2.0