Dead end

Heej bloggen, är det bra med alla?
Själv mår jag bra ska snart dra till Steffi och rida men tänkte lägga in ett inlägg först.
I går var jag hos steffi på morgonen sedan drog jag och 4 till västerås. Vi var där till kl 12 på kvällen sen drog vi hem. Vi tittade på skräckfilm på bio och jag och Jonna höll på att dö av skräck vi satt typ på varandra, när det var läskigt. På dagen tittade vi på kläder och åt på donken men det var lite kul fast läskigt jag hade mina kort på brickan och så gick vi och slängde våran mat sedan när vi hade kommit en bit från donken kom jag på att jag har slängt mina kort så jag sprang allt var jag hade och hittade mina kort i soptunnan. TUR kan man säga alla garvade åt mitt lilla mistag, men nu har jag dom på tryggt ställe :D. Sen en annan grej som hände på kvällen helt plösligt när vi sitter på donken kommer en gubbe som har klätt ut sig, svårt att förklara med det var kul.
Nu ska jag dra hare bra /MJ
Här kommer bilder

Big in japan

Så här ser vi ut nu :D
HARE BRA /MJ

you are my sister

Heej bloggen sitter i vardags rummet nu med underbara tjejer. Vi dunkar musik garvar och nu har vi börjat med sminkningar. Det är skit kul.
Idag har jag haft sovmorgon, sedan ridit lektion hade Evelina, gick bra hade hoppning och jag är nöjd. Efter det drog jag till steffi och red till gallopbannan det var skit kul. Släppte lite på henne och jävlar hon kan springa, duktiga häst.
Men nu ska jag vara social.

what's the point

Heej bloggen sitter i vardagsrummet har inte skrivit på ett tag jag vet, men nu skriver jag.
Denna vecka har varit jävligt najs vi har inte haft några teorier bara ridning. I dag red jag ut på en häst som hete Bolero och i går hade jag dressyr på Disco jag kan säga att båda ser exakt likadana ut, fast olika i ridningen.
I veckan har jag ridit en annan häst också som heter Steffi och ska rida henne i kväll och hela helgen.
Har en massa bilder att visa så ni får se:
BILD: Steffi jag har börjat rida
Här lagar vi kaka :D
Om man tar i händer det så här :D
Söta Stockholms Elin
HAha söta Jonna bjuder på sig själv
Hästen jag red i dag :) Den heter Bolero och är jätte lik Disco
Siste bilden är en höst bild
Hare bra /MJ

Take to the sky

Heej bloggen har varit hemma nu en vecka. Det har blivit en helg med familj och häst.
Har inte träffat några vänner, blev bara inte så eller det var för att jag inte har träffat mina bröder på evigheter. Och i lördags kom Zam. Så då stannade jag hemma, i dag kom kim och mamma också det är inte alltid våran familj är samlad, blir lite känslosam nu känner jag. Men det har varit jätte kul att träffa dom. Alltid när man träffar sina syskon så börjar man retas lite med dom och det är skit kul :). Så i dag har jag tittat på film.
Mina dagar har jag gjort saker i alla fall. I fredags när jag kom hem åt jag middag med pappa sedan drog jag till stallet och möte älsklingen Nanda panda, började nästan gråta när jag såg henne. kan inte fatta att man kan tycka om ett djur så mycket, jag red i ridhuset och det gick sådär. På lördagen gjorde jag en massa ärender åkte och hämta en sadel på centralen, lagade bilen och åkte till några kompisar men de var ej hemma. Sen åkte jag hem träffade Zam och sedan drog jag till stallet tränade då med och nanda var skit fin stadig i formen och jätte rolig. Underbara ponny, skulle inte vilja sälja henne för hon lär mig saker hela tiden. Sen drog jag hem och va med Zam och pappa. I dag har jag ridit också och vart med kim och Zam :).
Nu ska jag till Strömsholm i gen har två dagar på kz sen är vi lediga från dom i två veckor, frida kanske ska komma till rs v 44 :D.
Här har ni lite bilder på min underbara familj:
Hare bra / MJ

imagine

Heej bloggen sitter i skolan har rast. Känner att det är då jag brukar plugga. Dagen har gått bra hitils har bara haft No och engelska. Snart är det matte.
På lunchen i dag prata vi om att vi måste fota mer och då berätta jag om våra foto kvällar hemma med vännerna. Det har alltid varit roligt och vi har haft alla möjliga ämnen på kvällarna. Så jag föreslog vi ska göra det här på Strömsholm. Helloween är ju när vi alla ettor är på RS v 44 så då tänkte jag att vi ska ha foto kväll med temat helloween det känns som perfekt miljö för det är så himla gamla byggnader här.
Här är lite bilder från de fotokvällar jag har haft,
Där fick ni se lite bilder, det skulle vara lite coolt med såna bilder här i från RS.
Hare bra /MJ

Just the way you are

Heej bloggen ska sova snart, är klar med bakningen för i morgon. I morgon är det ju clinic här på Strömsholm skit coolt för det är Rolf Göran Bengtsson clinic det är ful satt.
Har inte skrivit sen de sorliga inlägget, det är fortfarande sorg här på RS men allt har gått till det vanliga igen.
KZ i torsdags var jätte snälla vi behövde inte göra provet utan vi fick titta på film och ta det lugnt.
På fredag red vi för umet och det gick inte bra jag hade Levado och det funkade inte. Lite tråkigt varje fredag har det varit så roligt fast denna gång var inte kul.
Jag stannade kvar i helgen, var mycket trevligt i lördags hade jag stalltjänst och så red jag Rebelia i dressyr. Det derimot gick as bra var jätte nöjd efter. Man märkte på Rebelia också att hon tyckte jag hade ridit bra för hon sökte sig mycket neråt och frustade. Efter det åt jag lunch sedan hängde jag med på tur till slottet med Elin och Sofia.
Detta var Sofias summering av turen :D
Red med Elin och Moa ner till dressyrbanan vid slottet för en stund sen. Elin hade sin Frasse och Moa hade Räs eftersom att Fräs har rymt! ( Vi snackar om moas cyklar här!) Gick bättre än någonsin även om Räs blev lite istadig vid ett tillfälle och Moa fick titta närmare på gräset i diket.. Kul hade vi åt det!


Fotograf är jag :D
Hehe det var jätte kul i alla fall, efter det hade jag stalltjänst sedan åkte jag till Antonia och red hennes häst.
Lärde känna henne precis och hon ville ha lite hjälp så i lördags, testade jag rida henne :). Det var jätte kul, en häst som var lik Nanda och Masala, inte samma steg men lik i sett att rida.
I dag åkte jag med på tävling med Antonia hon red Quest från vita stallet, första klassen gick det jätte bra till näst sista hindret då underlaget sög och de gick omkull. Andra klassen gick de felfria.
Blev mycket text, hehe hoppas ni gillar att läsa!
Hare bra /MJ PS pappa man ska ramla av 100 gånger DS

Rest in peace

Heej bloggen har rast nu i skolan, har haft matte precis och är klar med v 42 sidor så jag är lite före alla :).
I går blev det tystnad på strömsholm, en av våra kära hopplärare Fredrik, kolapsade när han red för Maria. Han avled och det har varit jätte hemskt. Alla elever lärare och arbetare samlades i knytpunkten i går och fick beskedet, nästan alla började gråta och det var jätte hemskt. Det gick så fort.
Idag känns det som det är en stor sorg över Strömsholm det var till och med jätte dåligt väder, alla sörjer för Fredrik.
Här står det om det i ridsport tidningen,
http://www.tidningenridsport.se/Article.aspx?m=45207&a=517783

Hope there is someone

Hej bloggen jag hade tänkt att mobil blogga lite. Snart ska jag till skolan och plugga som fan :) vi har prov på torsdag och jag har fixat ihop det jag behöver plugga på. I går var dagen bra jag hade stalltjänst hela dagen och så tittade jag på tävlingarna. Det var skit kul i 1.50 klassen där en junior vann över alla de bästa. Jag red också igår, och ja det va lite sjoheeej. Vi red ut och jag hade Sonora ett fint sto som brukar vara pig men lugn. Jag märkte lite från början att hon ville springa på så jag fick va längst fram. När vi skulle trava första gången det va då hon börja, Sonora tyckte det va så roligt så hon sparkade bakut högt också, stackars Therese var bredvid mig och fick en av Sonoras hov på hälen. Vi red en liten till bit sen sa det sjoheej jag kunde inte sitta kvar Sonora knäckte till med ryggen och jag hade ingen chans, det var första gången jag ramla av här på RS. Vi res vidare sen gjorde hon det engång till men jag satt kvar. Men sen när vi skulle vända hem så hände det igen jag låg på backen :) alltså andra gången jag ramlar av på RS. Det va min ridtur jag fick byta till RIs häst och hon fick ta Sonora hon flög också nästa av men det gick bra. Lång text men det var kul att skriva om jag mår faktis jätte bra armen är det jag känner av i dag men inget annat det var mjukt underlag. Hare bra kan inte lägga in nån bild det funkar en med mobilen :)//MJ

Pearl

Heej bloggen ska till stallet om några minuter för i dag har jag stalltjänst. Ska arbeta hela dagen får två timmar break i mellan, så jag hinner se de bästa på hoppningen.
I går tillbringade min rumpa ute på läktaren typ hela dan jag satt och kollade jätte mycket det va också intressant.
Roligast va 1.50 hoppningen A.O Den va bäst de flesta va säkra och red allihopa för vinst så det var skoj.
Ska dra nu hare bra /MJ
Hade inga bilder så det fick bli denna underbara spex fotot från 9 med bara oss 15 tjejer

it was so close

Heej bloggen ska sova nu men tänkte slänga in ett inlägg. För några minuter sen satt jag på knytpunkten och tittade på VM i hoppning, jätte intressant. Det var semifinal och hejade då såklart på enda svensken Rolf Göran Bengtsson. Han gick nolla första klassen sedan i andra så rev han, tror det va tredje eller fjärde sista :(. Alla i salen skrek nej och det fattar man. Så Roffe kom inte till VM final men till semifinal så jag tycker det var bra kämpat. Han kom på 6 plats.
I dag har det också vart en massa hoppning, det är ju för att det är elit hoppningen som pågår vissa gånger är det intressant men i bland blir det lite segt, tråkiga hästar som hoppar samma bana, men sen så kommer det in de snygga hästarna och då blir det jätte intressant igen :D.
I morgon är jag ledig så jag ska sova ett tag sedan dra mig ut till tävlingen jag bor ju i samma hus :D.
Hare bra //MJ

For there first time

Heej bloggen, tänkte lägga in ett inlägg innan jag ska sova, har fått med mig en förskylning hem i från så denna vecka har inte vart den bästa.

Ridningen har gått bra och dåligt,
Dressyren hade vi sitsträning på lina mycket bra och det var roligt, hade en häst som heter Joystik tror jag är osäker på stavningen. Agneta är as bra!

Hoppningen hade jag Doris igen, hon var pig som vanligt och gärna stutsade. Men det gick bra fick till det på slutet och då blev jag jätte nöjd.
Har inga bilder på hästarna men jag har fotat andra saker:

Bilder:

Nandis pandis i helgen


Bilder från strömsholm,
Det finns kärlek här!

Så himla söta, allan har hittat sin kärlek. Detta hände på höloftet och jag var tvungen att ha bildbevis :D

Detta är då sköningen Allan, han är bästa stallkatten och njuter i stallet.
Han kan ligga i gången även om en häst kommer :D


Här har ni bild på Jonna :D

Här är Gangster på vägning, 558 kg vägde han :)


Detta har pågått i ridhuset idag, hinder har byggds upp för i morgon börjar,
ELIT HOPPNINGEN :D

hare bra / MJ
hoppas ni gillade alla bilder.

hang with me

Heej bloggen sitter på tåget nu igen, helgen har varit jätte bra har varit mest med Nanda och familj. Nanda har blivit bättre hon har varit dålig i magen när jag har vart bota men blev nu bättre.
Det har varit skönt att vara hemma i tre dagar kan tycka att två dagar går så fort. I fredags träffade jag Elin genom bussen, sedan familjen och så gick jag och mamma ner till snuffan och jag red i ridhuset. Nanda var jätte fin från början var jag lite stel men sen fattade jag hur jag skulle rida och Nanda gick jätte bra. Nanda är en häst man måste rida hela tiden och jag hade glömt bort det lite men jag kom på mig själv, och då började Nanda arbeta med hela kroppen och var jätte duktig. På lördagen red jag ut och det är alltid underbart Nanda var pig och framot hoppade också över en stock och det gjorde hon galant, fina häst. I dag skrittade jag ut i de fina vädret med Malin och mamma, jätte mysigt fast det blåste en massa.

Helgen har varit jätte mysig som ni kanske fattar och nu börjar en vecka på strömholm med många fodringar har stalltjänst i helgen. Och det är elithoppning det missar ni väll inte.
Det är också klart nu att jag ska jobba på stockholm Int horse show i november, ska bli skit kul
så i november är jag i globen och arbetar för fulla muggar.


Hare bra /MJ


vanilla twilight

Heej bloggen sitter på tåget och är i bålsta nu snart i stockholm.
Som ni fattar åker jag hem i helgen, veckan har varit jätte bra. Det har gått bra i skolan och i stallet. Jag har bara ridit två dagar för i dag hade vi studiedag, det är perfekt för de var då jag skulle åka till tandläkaren.

Jag ska rida Nanda i helgen, det blir lugn träning i ridhuset i dag och i morgon blir det säkert uteritt kanske på söndag också. Har saknat henne jätte mycket lilla snuffan. Jag var ju hemma förra helgen men jag vill träffa henne hela tiden helst men jag får nöja mig med foton i mitt rum och på datan.

Det ska också bli kul att träffa mamma och pappa de var ju inte hemma i helgen och helgen innan den var jag på strömsholm så det har gått tre veckor, så det ska bli kul att träffa dom :).
I Helgen ska jag också träffa Frida.

Men nu ska jag sluta skriva de var kanske inte så intressant men nu ska jag lyssna vidare på spotify skit skönt med dator på tåget :D.

Jag bjuder på en bild på mina heta föreldrar i sina flytvästar i sommras, och SÖTA nanda



Hare bra / MJ


RSS 2.0