Work


Heej bloggen, nu sitter jag entligen och tar det lugnt, denna vecka kommer vara en jobbig vecka specielt i stallet. Jonna min kompis har dragit till ett varmt land och ligger på stranden nu säkert, men hon hade fodringar denna vecka så jag tog hennes pass plus att jag har mina pass så denna vecka då vi är i stallet har jag morgon, lunch och eftermiddag stalltjänst. Har redan haft morgonen och lunchen men snart är det hagbyte sedan är det eftermiddagen. Idag har jag ridit red sonora, vi red ut och det gick jätte bra. Jag trodde vi skulle ha dressyr i dag men de kommer nästa vecka. Men vi red ut en snutt där vi travade och skrittade. Min häst var ganska tittig, men blev lugnare. Jag red den på tygen hela vägen och det gick jätte bra kunde ha Sonora i både högform och låg så jag är nöjd. Vi får se vem jag ska rida i morgon.

I går då var jag på KZ och hade lektioner det gick jätte bra hade NO, ENG, MA och SV. Denna gång gick det bättre på matten kom i håg mer saker nu på engelskan gick det också bra. De är dom änmen jag är osäker med men jag pratade på engelska och arbetade bra på matten, så jag är jätte nöjd.

I kväll hade jag tänkt att kanske jobba lite matte i boken vi fick måste komma igång lite och sedan lägga mig tidigt.

Kom på en sak nu att jag inte har berättat hur det blev med rummet jag är jätte nöjd har levt i det i några dagar och jag trivs så himla mysigt. Sitter vid skrivbordet nu och stolen som vi köpte är också skit bra så det blev jätte bra :D Mycke jätte, hehe:P

Här är lite bilder:
Före

Efter:




Hare bra / MJ

This is where i belong

Heej bloggen sitter nu på barkarby ikea och har precis hemtat min matta och stol som ska passa till mitt rum.
I helgen har jag varit hemma i stockholm och det har varit roligt. Har bara varit med Nanda och familj.
Jag har ridit i två dagar, och de har gått jätte bra. På fredagen så åkte jag ner till Nanda och hälsade på henne då kom hon precis från hagen och hon blev glad att se mig eller alla tyckte det såg ut så. Älskar den ponnyn i lördags red jag ut och hon var riktigt pig galloperade en stäcka och de gick fort men roligt var det. Red ut med Mailn och vi bara pratade på.
I morse red jag i ridhuset och det gick bra Nanda var stel men på slutet var hon fin hon arbetade mycket med ryggen.

I lördags var jag mamma och pappa på ikea i kungens kurva. Fick med oss en massa så nu har jag hela bilen full i gen ska bli kul att komma fram och fixa rummet. Skriver i kväll hur det ser ut :D

Hare bra /MJ

Nu rullar bilen är framme om 1,5 timmer :D

two places

Heej bloggen, åker hem till stockholm om 30 minuter då går min buss, som sedan åker till kollbäck och där i från tåg.
Idag har dagen varit kort har inte gjort så mycket förutom att ha teori då vi träffade våran mentor, vi hade presentation om oss själva. Sedan har jag hjälpt till på hagsläppet, tvättat kläder och ätit.

Det ska bli skönt att träffa lilla snuffan som jag saknar. Mamma har hand om henne nu så vi får se hur det har gått.

Här är lite bilder från idag:

Här är bild på Matilda och Corazon


Är är bild på den jag kanske kommer bli skötare på, Gangster boy


Tog inte så många fler Gangster är den då jag har skrivit att jag vill ha vi får då se om det blir den,
men han red jag på prova på dagen och gillade han jätte mycket gillade Levado också.
Här är vido när jag red på prova på dagen


Hare bra /MJ

shut it down

Heej bloggen skrev inte i går men de var för att jag inte hann under dagen och när jag skulle sätta mig på datan på kvällen kom alla tvåor och drog ut oss för nollning. Det var skit kul vi fick först leta efter en massa saker sedan var det lera och vatten som gällde.
Jag red i går också och det gick jätte bra hade en häst som hete Lotus och han var fin lyssnade bra och gick fint på tygen. Blev jätte nöjd var så nervös men det gick bra. Anna klara våran lärare tycket att jag hade bra kontakt med honom, att min handställning var bra men gärna trycker med bennen i ställe för hälen hon tyckte att det blev lite mycket kläm då och de förstod jag så jag rättade det, sedan såg hon att jag inte satt i hop med skulderbladen men de var också nått jag rättade till. Men det känns bra sakerna som hon sa till är saker som man bara behöver träna och träna sedan sitter det. Men jag ska kämpa på.

Här är bild på Lotus :D



Idag har vi varit på KZ, lärarna kändes bra vi hade test i alla ämnen eller matte och engelska gick jätte bra i engelskan matten lite sådär fick panik nästan för att det kom så plösligt. Så jag ska plugga på grunderna igen för att känna mig säker sedan engelska ska jag också jobba med för jag vet är en av mina svag punkter.
Känndes inte så kul med matten men jag ska plugga lite hemma i helgen har kvar papperna från 9an.
Senare i dag har jag gymat sprungit och spelat lite kort.

I morgon åker jag hem till stockholm, vi har teori på morgonen sedan slutar vi 11 då ska jag fixa i hop mina saker och sedan åka 14,12, :D

Hare bra / MJ

Falling down

Heej bloggen eller god morgon har precis ätit frukost och ska till stallet kl halv. I dag är det då ridning och vi får se hur det går. Ska titta på de andra tjejorna nu när de rider.

så här ser mina kläder ut i dag hade lite bråtomt men ni får nöja er med denna bild :)

Hare bra /MJ

Hero

Heej bloggen ligger i mitt rum nu och ska snart sova är skit trött. Dagen har varit lite seg men det har varit roligt, det känns verkligt nu och det är spännande. Jag trivs fortfarande.
I morgon är det ridning och jag är skit taggad jag undrar vilken häst jag får vill ha Gangster boy men han var skaddad :( så vi får se. I dag hade vi genom gång på reglerna och sånt. De var bra, vi hade i dag också hagbyte som jag inte riktigt fattar än men jag kommer säkert in i det. Jag råkade också gå till fel hagbyte och trodde jag var sen men jag hjälpte till fast mitt pass var inte fören två timmar efter men så är det, jag hjälpte treorna de trodde ettorna skulle vara med fast vi skulle inte de så jag var den ända ettan. Men jag tog in en häst och det gick bra.

Nått som är jobbigt med klädsel till ridningen är att du måste ha antingen polo skorta eller piké så man får inte andvända t shirt eller linnen eller något urringat. Så jag måste fixa lite mer tröjor, känner jag :D.
Men i morgon har jag kollat vad jag ska ha på mig det blir den blåa klädsen.
Kanske kan slänga ut en bild på outfiten :D.

Fotade inget i dag känner mig taskig, men ska fota hästen i morgon har lovat mamma :)
det får bli en bild från clinicen på bilden är de duktiga funtionärerna
Vill ha bilder i varje inlägg för jag tycker det blir roligare då :D
 
Kan ni hitta mig, annars är jag fjärde från vänster.



Here whit me

Heej bloggen nu sitter jag i mitt nya rum här på strömsholm. Har lärt känna kanske 15 st, några lite mer några lite minde men har hälften kvar. Jag trivs jätte bra tjejerna och en kille är jätte trevliga. De flästa gillar att prata och de är jätte bra.
Idag har vi inte gjort så mycket först blev vi uppropade och fick veta information sen packade jag upp gjorde i ordning sedan drog mamma och pappa och jag började vara med några tjejer. Vi gick runt på strömsholm och nu har vi precis kommit från vardagsrumet.

Mitt rum då är jätte bra, stort och luftigt har egen toallet och duch bara plus för det. Har lagt in alla kläder och gjort i ordning. Nästa vecka ska jag fixa saker till rumet från ikea. Vill göra det lite mysigt och personligt.

I morgon kommer jag få sovmorgon till 9 sedan är det vår första teori ska inte rida i morgon för de är lite ändringar denna vecka, men ska rida på onsdag och åker till skolan på torsdag.
Det känns jätte spännade här och jag trivs, helt perfekt för mig.


Så här ser mitt rum och packning ser och såg ut:


Bild: Bilen proppades med mina saker hade två stora resväskor en bag och fyra påsar
lite mer och en kylbag

Bilden: Vi hade också med oss transporten där moppen och cykeln stog de trivs också här :D


Rumet är nu inte klart, de som vi har fixat är Nanda bilden så jag kan titta på henne varje dag.


Hare bra /MJ

New Life

Välkommen till min nya blogg, och mitt nya liv.
I morgon flyttar jag till ridskolan stömsholm och kommer vara där i tre år. Jag har haft en annan blogg innan men den är min ponnys blogg hade ingen egen men nu finns det en.
I denna blogg kommer jag skriva om mitt liv på RS min utveckling och livet. Jag hoppas ni kommer gilla den.

Min gamla blogg heter Nandas och den kommer fortfarnade uppdraderas men mest från den här.


BILD: Jag och min ponny Nanda

Hare bra /MJ


RSS 2.0