flashback

Heej bloggen i dag har nollorna = de som ska börja nästa år, de har varit här och ridit och varit med på stalltjänsten. Det jag fick värsta flashbacken från förra året när jag var här de var en speciell känsla.
Men de va skönt att jag inte behöve vara närvös för nu går jag här och ingen kan ta de i från mig.
Här är video från förra året då jag var här och red Gangster faktiskt min nuvarande sköthäst.
Här är video när jag rider Levado.
hare bra har betygsamtal nu hoppas på MVG/MJ

Hold it against me

Hej bloggen ett tag sen nu, men mitt liv flytter på och min underbara häst blir bara bättre och bättre.
De som har hänt är att jag har hittat honom mer nu och han är mer mellan mina hjälper, jag kan rida han på tygen hela tiden och vi kan nu äntligen börja med övningar från medelsvår.
jag har nu haft två underbara helger, förra helgen kom familjen och Lewis gick som en klocka pappa fick vara fotograf så jag fick fina bilder, ni kan se dom längre ner. Men alla gillar Lewis och jag är så glad att jag har honom.
Denna helg har också varit bra, red lektion i går för marianne och Lewis var jätte fin. jag gjorde dock västa felet att komma till lektioen en timme för tidigt men lewis orkade han fick en lång framridning.
Marianne frågade hur de har gått på senaste för jag inte har ridit för henne på typ 3 veckor och jag berättade att jag har ridit han mycket i skritt. Men jag fick börja och vi började med att rida på en tio meters volt som hon hade ritat ut. Jag blev tvungen att rida hela tiden för att vi inte skulle halka ut eller vika in.
Marianne tyckte han har blivit mer liksidig och var nöjd med mig från början. Efter de gjorde vi mycket övergångar från skritt - trav och skritt - galopp. Efter de långa diagonaler skänkelvikning. sen framdelsvändningar, enkla byten, förvänd gallop och öppna. Vi gjorde massa övningar och jag fick till de i varje del. Marianne blev glad för att vi inte behövde längre arbeta med att få han på tygeln utan nu kunde vi fokusera på övningar :D.
Bilder från familj helgen:
Hare bra/ MJ

RSS 2.0