A beautifull lie

Det var länge sen jag skrev här!
Men nu kommer min lilla förklaring, sen jag har fått häst har mina timmar vid datorn blivit behygligt mindre och därför inte bloggar. Men nu har ja lov och kände för att skriva lite.
Mitt liv har blivit nått annat. Jag har börjat träffa mer människor och är mer social. Jag har en underbar häst som jag verkligen rider DRESSYR på de är hur underbart som helst. Livet har blivit mycket bättre helt enkelt.
Jag har börjat rida lektion för Marianne essen - söderberg, har ridit för henne tre gånger. Jag tränar på kandaret och de är jätte kul. Första lektionen var dock katastrof, Marianne gillade inte oss och trodde inte på oss. De hon sa var att detta kommer blir en jävlig jobbig resa. Så jag gick därifrån inte så glad derimot ville hon hjälpa mig och vi hade en lektion till och hon blev förvånad. Hon tyckte att det hade blivit mycket bättre, att vi har utveklas och de gjorde hon glad :). I dag red ja min tredje lektion och Lewis var finnare än någonsin, Marianne tyckte att jag håller verkligen på att hitta honom nu. Att jag förstår mer nu hur jag ska rida honom. 
Lewis var väldigt känslig i dag att jag nästan inte fick hålla i tygeln för då var det samling direkt.
Mitt mål denna termin med Lewis är att vi ska hitta varnadra, jag ska få honom för skänkeln och lösgjord. Själv ska jag träna min stagda och handställning jag vill lägga vänster handen som är förbjudet.
slutet på denna termin hade jag tänkt att vara med på en tävlig i Surahammar, sen är de sommar och då ska vi träna :D.

RSS 2.0